PROFESSZIONÁLIS KÁRTEVŐIRTÁS

Kártevő monitorozás HACCP környezetben

ÁGYI POLOSKA MENTESÍTÉS

RÁGCSÁLÓMENTESÍTÉS

DIGITALIZÁLT KÁRTEVŐ MONITOROZÁS

CSÓTÁNYIRTÁS

DARÁZSIRTÁS

Slider

Rólunk

A Ra-Tox Kártevőirtó Vállalkozás 30 éve, 1986 óta végez közegészségügyi kártevőmentesítési tevékenységet, amely a legkorszerűbb irtószerekkel, technológiával és technikával történik. Ezek közé tartozik az élelmiszer-feldolgozó és forgalmazó ipar területén bevezetett, a HACCP rendszer alapelvét követő, az EU-ban elfogadott és javasolt IPM, IPC (Integrált kártevő- mentesítés) módszer. Székhelyünk Vas megyében, Kőszegen található. A szakmai irányításért Benkó Aurél egészségügyi gázmester a felelős. Tevékenységeink közé tartoznak többek között:

  • Közegészségügyi kártevő-mentesítés
  • Terményfertőtlenítés
  • Fertőtlenítés
  • Higiéniás mintavételezés

Megrendelőink között megtalálhatók többek között élelmiszeripari nagyvállalatok, önkormányzatok, egészségügyi intézmények, kórházak, szállodák, éttermek, társasházak, malmok, raktárak, áruházak, stb. A kártevőmentes állapot biztosításáért garanciát vállalunk!

Cégünk nem csak irtást, hanem szaktanácsadást, szükség esetén a jelenleg alkalmazott kártevőirtási munka felülvizsgálatát is elvállalja.

tovább

Szolgáltatásaink

Rovarirtás

+ Ágyi poloska írtás

+ Bolhaírtás

+ Csótányirtás

+ Darázsirtás

+ Hangyairtás

+ Légyirtás

+ Szúnyogirtás

Rágcsálóirtás

+ Egérirtás

+ Patkányirtás

Termény gázosítás és fertőtlenítés

+ Fólia takarásos gázosítás

+ Fólia takarásos gázosítás

+ Fém és vasbeton silóban tárolt termények gázosítása

+ Malmok és üres terek gázosítása

+ Terménytárolók fertőtlenítése

+ Állattartó istállók fertőtlenítése

Higiéniás mintavételezés

+ Vízmintavétel

+ Élelmiszeripari, higiéniai mintavétel

+ Húsfeldolgozó üzemek higiéniai mintavétele

+ Felülethigiéniai vizsgálatok

digitalizált kártevő monitorozás

A kártevőirtó monitoring szoftverünk segítségével mind a hazai, mind a legszigorúbb nemzetközi auditokon helytáll a munkánk, néhány lépésben átfogó valamint átlátható auditokat és jelentéseket tud készíteni a kártevő fertőzöttségről, melyek minden próbát kiállnak.

tovább

MINŐSÍTÉSEK ÉS GARANCIÁK

Garancia a minőségre

Vállalkozásunknál garantált az elvégzett szolgáltatás minősége.

HACCP rendszerhez igazodó

A kártevők elleni korszerű védekezés szervezése, az IPM (Integrated Pest Management) és az integrált védekezés végrehajtása, az IPC (Integrated Pest Control).

Digitális kártevő monitoring

Egyedi digitális kártevőirtó monitoring szoftverrel rendelkezünk, amelynek segítségével az összes hazai és nemzetközi szabványnak és előírásnak meg tud felelni és néhány lépésben átfogó, valamint átlátható auditokat tud készíteni a monitoring tevékenységről.

Környezetvédelem

Környezetvédelem és a környezetszennyezések megelőzése összhangban a gazdasági, szociális és jogszabályi követelményekkel.

Vevői igényekre szabott szolgáltatások

A hatályos jogszabályok és előírások mellett, maximálisan vevői igényekre szabott szolgáltatások.

Magyar kártevő-mentesítési szabványnak megfelelő szolgáltatások

Meghatározza azokat a követelményeket és kompetenciákat, amelyeknek a szakembereinknek meg kell felelniük annak érdekében, hogy megvédjék a közegészségügyet, a vagyontárgyakat és a környezetet.

Felelősségbiztosítás

Vállalkozáunk álltalános felelősségbiztosítással rendelkezik.

Megfelelés a legszigorúbb elvárásoknak

Vállalkozásunk álltal nyújtott szolgáltatások helytállnak mind a legszigorúbb külföldi auditokon, mind az egyénre szabott hazai ellenörzéseken, illetve a speciális megrendelői követelményeknek.

Szakképzett munkaerő

Gondoskodunk a munkaerő megfelelő és folyamatos továbbképzéséről, annak érdekében, hogy vállalkozásunk még professzionálisabb szolgáltatásokat tudjon kínálni.