KÉRDÉSE VAN? KATTINTSON IDE
info@ratox.hu
E-Mail
+36 30 216 1387
Telefon
H-9730, Kőszeg Hadik A. 21.
Cím

Termény gázosítás

TERMÉNY ESETLEG TERMÉNYTÁROLÓ FERTŐTLENÍTÉSE?


Termény és terménytárolók fertőtlenítése / gázosítása

A világ élelmiszertermelésében a betakarítás utáni raktározás és a szállítás során még mindig komoly veszteségeket okoznak a kártevok, ezért hatékony és megbízható kártevomentesítési programra van szükség. A raktárállomány védelme, a terménygázosítás illetve a rágcsáló és rovarirtás speciális szakterület.

A következo szolgáltatásokkal állunk a mezogazdasági áruk tárolásával, kereskedelmével foglalkozó ügyfeleink rendelkezésére:

  • Terménytárolók preventív rovarirtószeres kezelése
  • Síktárolóban tárolt termények gázosítása
  • Egészségügyi kártevő-mentesítés
  • Fém- és vasbeton silóban tárolt termények gázosítása húzatással, illetve húzatás nélkül.
  • Vízi jármuben szállított termények gázosítása
  • Zsákos áruk, orlemények (pl. liszt) gázosítása
  • Malmok gázosítása
A terménygázosításhoz kizárólagosan a legjobb minoségu és legmegbízhatóbb termékeket használjuk. Megfelelo gázosítási körülmények esetén szakembereink a legrövidebb behatási idovel elvégzik a gázosítást, amely után mérjük a gázkoncentrációt, mintát veszünk, és jegyzokönyvet állítunk ki magyar, illetve esetlegesen idegen nyelven, az Ön kérésének megfeleloen.
Szolgáltatásaink mind a nemzeti-, mind a nemzetközi jogi szabályozással összhangban vannak, és megfelelnek az abban támasztott minoségi és biztonsági elvárásoknak.
Image
rovarirtás, rágcsálóirtás, ágyi poloskairtás, csótányirtás, bolhairtás, darázsirtás, rovar csípés, vérszívó rovarok, légyirtás, szúnyogirtás, hangyairtás, egérirtás, patkányirtás, terménygázosítás, termény fertőtlenítés, Szombathely, Zalaegerszeg, Sopron, Sárvár, Celldömölk, Pápa, Körmend, Szentgotthárd, Kőszeg, Győr, Lenti,
logos31.png
© Copyright 2024 RA-TOX Kártevőirtó Vállalkozás. All Rights Reserved.

Search