KÉRDÉSE VAN? KATTINTSON IDE
info@ratox.hu
E-Mail
+36 30 216 1387
Telefon
H-9730, Kőszeg Hadik A. 21.
Cím

Bolhairtás

BOLHAIRTÁSRA LENNE SZÜKSÉGE?


A bolhák elleni védekezés

A bolhák elleni védekezés célja a teljes, maradéktalan elpusztításuk mellett a bolhamentesség elérése, fenntartása, ami a lárvák és a kifejlett rovarok, az imágók egy időben történő elölésével biztosítható. A lárvák elölése a padozat forró vizes felsúrolásával, azt követően folyamatos felseprésével, tisztántartásával, valamint kártevőirtó szakemberek által kivitelezett permetezéssel érhető el. Az imágók irtását szintén szakemberek által végzett porozások, füstpatronos kezelések és permetezések tudják csak biztosítani.
Image

Módszerek az irtására

  • Felületkezelés permetezéssel
  • Hidegködképzés
  • Nagynyomású porozás porozógéppel
  • Füstpatronos kezelés
Image

Hol kell gondoskodni a védekezésről?

18/1998. (VI. 3.) NM rendelet, 4. számú melléklete alapján:
A bolhák megtelepedésének és elszaporodásának megelőzése érdekében évente legalább két alkalommal irtószeres kezelést kell végezni:
  1. olyan nagy forgalmú helyeken, ahol a padló hézagos és a széksorok rögzítettek (pl. mozik, színházak, egyéb szórakozóhelyek, várótermek stb.),
  2. a közforgalmú járműveken.
Állattartás esetén a bolhák ártalmának jelentkezésekor a védekezést az állatok tartózkodási helyére is (sertésólra stb.) ki kell terjeszteni.
Image
rovarirtás, rágcsálóirtás, ágyi poloskairtás, csótányirtás, bolhairtás, darázsirtás, rovar csípés, vérszívó rovarok, légyirtás, szúnyogirtás, hangyairtás, egérirtás, patkányirtás, terménygázosítás, termény fertőtlenítés, Szombathely, Zalaegerszeg, Sopron, Sárvár, Celldömölk, Pápa, Körmend, Szentgotthárd, Kőszeg, Győr, Lenti, HACCP kártevőirtás, IFS kártevőirtás, trendanalízis,
logos31.png
© Copyright 2024 RA-TOX Kártevőirtó Vállalkozás. All Rights Reserved.

Search